Gerdien Jansen Kindcoaching

Gerdien Jansen > aanbod >  rots & water

rots & water

Waar?

Judo Kwai

Kardinaal de Jongstraat 1

Huissen

 

Wanneer?

start in:

- september

- januari

- juni
  (verdieping)

 

woensdag

15:45 - 16:45
(groep 3-4-5)

16:45 - 17:45
(groep 6-7-8)
18:00 - 19:00
(volwassenen)

 

 

De Rots & Water training bied ik, samen met collega Roy Alards (www.ikenki.nl), aan in een cursus van 10 lessen. In de 10 lessen van elk één uur leren de kinderen uit groep 3 t/m 8 met behulp van veel fysieke oefeningen, mentale en sociale vaardigheden die hun weerbaarheid, maar ook zelfvertrouwen en assertiviteit vergroten. Hierbij zullen we proberen de rots-eigenschappen (kracht) van de kinderen in balans te laten komen met de water-eigenschappen (flexibiliteit). De kinderen zullen leren eigen grenzen te stellen en te bewaken, maar ook de grenzen van anderen te respecteren en te herkennen. Het voor jezelf, maar ook voor anderen opkomen zijn vaardigheden die tijdens de training de aandacht krijgen.

 

De Rots & Water training is vooral geschikt voor kinderen die onder andere nieuwe dingen spannend vinden, verlegen zijn, die voor zichzelf willen leren opkomen, voor kinderen die moeite hebben om zich te concentreren, snel boos of verdrietig zijn en voor kinderen die gepest worden, maar eigenlijk is het goed voor ieder kind!

 

Naast de Rots & Water training voor kinderen, bied ik samen met Roy ook een Rots & Water training aan voor volwassenen. Daarbij gaan we iets meer de ‘diepte in’. Je wordt je bewuster van je lichaam en je sociale en mentale kant en daardoor bewuster van jezelf en je omgeving. Het programma geeft inzicht in je eigen gevoel, gedachten, overtuigingen en handelen. Maar ook hier leer je, net als bij de training voor de kinderen, je eigen grenzen (en die van anderen) kennen en word je je bewuster van je eigen krachten en kwaliteiten.

De ruimte waar we de cursus mogen geven is de judoschool in Huissen aan de Kardinaal de Jongstraat. We zijn hier heel blij mee, want deze ruimte is zeer geschikt!

 

Is dit misschien iets voor jullie kind, voor jou zelf als ouder, jong volwassene, of voor iemand die je misschien kent? Wil je wat meer informatie? Laat het me weten.

 

© 2019 Gerdien Jansen Kindcoaching

KvK nr. 54024935