Gerdien Jansen Kindcoaching

over mij

Gerdien Jansen > over mij

Wie ben ik?

Ik ben Gerdien Jansen (1970), ben getrouwd en moeder van twee (hoog)gevoelige kinderen. Ik ben intuïtief en invoelend en voel me verbonden met kleine mensen en grote mensen. Ruim 20 jaar werkte ik in het basisonderwijs. Ik was leerkracht, intern begeleidster en locatie leidster, maar voelde me bovenal juf en het liefst kind. Al die jaren brachten me veel liefde en kennis, mooie ontmoetingen, veel vriendschappen met kinderen, hun ouders en heel veel ervaring. Een prachtige reis door Australië met mijn gezin (http://www.eversdownunder.nl) gaf mij in 2010 antwoorden op veel vragen. Vooral de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik… en dit werk, wat ik nu mag doen.. is wat ik kan en wil!
 

Mijn manier van coachen

Coaching betekent voor mij een vorm van begeleiding waarbij ik help om inzicht te krijgen in gedrag. Gedrag wat ontstaan kan zijn vanuit het leven, leren, werken, spelen en zijn in een gezin, of bijvoorbeeld op school. Welke plek neem je in? Welke plek durf je in te nemen? Wat staat je in de weg? Wat maakt je onzeker, angstig, boos, verdrietig? Hoe kan je leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid en wat zorgt er voor dat je niet volledig jezelf durft te zijn? Wat kan je helpen om weer zelfstandig verder te mogen groeien?

Met aandacht, liefde en kennis, probeer ik samen met jou, met ouders en/of de kinderen, op zoek te gaan naar manieren om deze plek in te nemen en hierdoor vertrouwen en inzicht te krijgen in de persoon die je bent. Ik ben er om te ondersteunen, te begeleiden, om de juiste vragen te stellen en om handvatten aan te reiken die zorgen voor bewustwording, zodat je weer verder kan. Als ik merk dat er diep verdriet, of mogelijk traumatische ervaringen  (al dan niet bewust) aanwezig zijn, dan zal ik doorverwijzen naar collega’s die hierbij kunnen helpen.

Voor mijn CV verwijs ik naar Linked In, waar u kunt lezen op welke manier ik mezelf blijf ontwikkelen.

© 2019 Gerdien Jansen Kindcoaching

KvK nr. 54024935